Abseilen, klimmen en tokkelen

Verleg uw grenzen tijdens een dag vol spanning en het abseilen, tokkelen en het klimbos. Geniet bovendien van extra mogelijkheden zoals een heerlijke barbecue of een kampvuur!

Lees meer...

ontdek een dag vol spanning en beleef onder andere het abseilen, tokkelen, mountainbiken en kanoën. Vraag bovendien naar de uitbreidingsmogelijkheden en geniet bijvoorbeeld van een heerlijke barbecue of een kampvuur!

Een dag ontspanning én spanning door samen te abseilen en klimmen, maar ook barbecueën en een kampvuur maken! Een greep uit de mogelijke activiteiten: abseilen, klimmen, tokkelen, mountainbiken, kanoën en een grottentocht. U kunt in een paar uur alle activiteiten doen, maar er ook een weekend evenement van maken. Vraag ons snel naar de mogelijkheden en wij maken van uw wens een onvergetelijk verblijf!

-          Naam: Abseilen, klimmen, tokkelen
-          Duur: Half dag programma
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: 15 min rijafstand van Maastricht
-          Indien u kiest voor een totaal arrangement inclusief barbecue & drank a € 84,95 p.p.!

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen