Airsoften

Tijdens het airsoften ontdekt u hoe het is om in een actiefilm te spelen, door met replica’s plastic kogeltjes af te schieten. Beleef deze avontuurlijke activiteit en geniet van de uitbreidingsmogelijkheden, zoals een barbecue, militair vervoer of ee...

Lees meer...

De grote boer van paintballen! Met houten en metalen airsoftreplica’s van bijvoorbeeld de AK47 en de M16 vuurt u, zowel semi- als volautomatisch, plastic afbreekbare kogeltjes af. Het voelt alsof u in een echte actiefilm zit! Het airsoften is zowel indoor als outdoor mogelijk. De indoor locatie is een oude opslagplaats in de omgeving van Arendonk, die is omgebouwd tot een echt bunkercomplex, met zandzakken, parachutes en special effecten. De outdoor locatie is een heuvelachtig terrein, dat omgebouwd is tot een fort, met twee bunkers en een gangencomplex. Uiteraard zijn er uitbreidingsmogelijkheden. Denk hierbij aan een lunch, een barbecue, militair vervoer en/of een bierproeverij!

-          Naam: Airsoften
-          Duur: 6 of 4 uur
-          Aantal personen: minimaal 16
-          Locatie: Arendonk, Omgeving Maasmechelen, Luik

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen