Ardennen Adventure

Ga op avontuur in de Ardennen samen met vrienden, familie en collega's en laat u van uw sportiefste kant zien!

Lees meer...
Ga samen met uw familie, vrienden of collega's op avontuur in de Ardennen tijdens de Ardennen Adventure! Laat u van uw sportiefste kant zien tijdens activiteiten als abseilen, klimmen, tokkelen, vlot varen, touwbaan parcours, handboog schieten en nog veel meer! Tijdens een heel weekend in de Ardennen kunt u niet alleen deelnemen aan deze activiteiten, maar ook zelf de Ardennen verkennen. Bovendien wordt voor al het eten gezorgd, inclusief een heerlijke barbecue!

-          Naam: Ardennen Adventure
-          Duur: afhankelijk van uw persoonlijke wensen
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Ardennen

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen