Arrow Shootout!

De perfecte teambuilding of groepsactiviteit!


ACTIE! RESERVEER NU. VAN 24,95 NAAR 19,95

Ga de strijd aan met familie, vrienden en collega’s en ervaar de pijnloze variant op paintball, airsoft en trefbal! Door de grote diversiteit aan spelvormen is Arrow Shootout geschikt voor iedereen! Of nu een teambuilding activiteit, een familie-uitje of een vrijgezellenactiviteit zoekt, wij zorgen voor een activiteit op maat, waar uw hele gezelschap aan kan deelnemen.

De activiteit begint met een professionele uitleg over boogschieten, waarna jullie gaan oefenen met de maskers op. Hierna kan het spel beginnen! De verschillende teams strijden met elkaar door als eerste de vier doelen van de tegenstander te raken, of alle tegenstanders te raken met de speciale pijlen met zachte schuimpunt.

Het speelveld is 30 bij 15 meter, en ligt op een door ons gekozen locatie. Arrow Shootout op locatie is ook mogelijk, mits jullie met minimaal 20 personen zijn. Voor de activiteit op locatie geldt ook een kilometervergoeding (€0,19) buiten een straal van 20 kilometer vanuit ons hoofdkantoor in Mechelen. Uiteraard zijn er uitbreidingsmogelijkheden. Denk hierbij aan een cursus handboogschieten vooraf aan de Arrow Shootout, of natuurlijk een hapje en een drankje!

-          Naam: Arrow Shootout
-          Duur: 1,5 uur (afhankelijk van uw wensen)
-          Aantal personen: minimaal 14
-          Locatie: een door ons gekozen locatie
           Liever bij uw eigen vakantiewoning? 
           Dat kan, afhankelijk van de extra ruimte bij de woning! 
           Binnen 20km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een extra prijs van €0,30 per kilometer.

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

Shoot Out

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen