Autorally Fiat 500

Maak met uw hele gezelschap een rit door Limburg in een prachtige auto!

Lees meer...

Een unieke moderne versie van onze rally in een prachtige auto: de Fiat 500! Ontdek het Heuvelland met vrienden, familie of collega’s, en beleef de meest bijzondere en leuke plekjes. Geniet hier van de heerlijkste streekproducten, aangevuld met een lekkere proeverij, leuke workshop en meer!

Bovenstaand programma wordt ALTIJD aangepast aan uw persoonlijke wensen zodat ook u optimaal kunt Ontdekken,Beleven en Genieten tijdens uw Bedrijfsuitje, Personeelsuitje of Vrienden Weekend!

Inclusief:
- Het programma ‘Autorally Fiat 500
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Personeelsuitje
- Bedrijfsfeesten
- Teambuilding
- Bedrijfsuitjes

-          Naam: Autorally Fiat 500
-          Duur: 6 uur (afhankelijk van uw wensen)
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Afhankelijk van uw persoonlijke wensen

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen