Boerengolf

Ontdek het Heuvellandschap tijdens deze Limburgse beleving en geniet van een sportieve en gezellige middag tijdens het boerengolfen.

Lees meer...

U wordt ontvangen door Philio, een Belgische timmerman gespecialiseerd in het maken van vakwerkhuizen. Onder het genot van een drankje worden twee teams samengesteld. Met deze teams doorloopt u over slootjes en heuveltjes de tien holes. Een bijzonder leuke en humoristische manier om kennis te maken met het Limburgse heuvellandschap!

-          Naam: Boerengolf
-          Duur: 1,5 uur
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Gemmenich

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen