Bubble Voetbal

Hilarisch om te doen, maar ook zeker leuk om naar te kijken: het Bubble Voetbal! Erg geschikt voor grote kinderen, volwassen of niet!

Lees meer...

Iedereen kan wel tegen een bal trappen. Maar terwijl je zelf in een grote bal zit? Dat wordt weer een stuk moeilijker! Bij Bubble Voetbal gaat humor voorop. Een geweldige activiteit waarbij niet alleen je voetbaltalent, maar vooral je lachspieren worden getraind! 

Het bubble voetbal wordt op locatie geleverd, inclusief zes bumper ballen en een opblaasbare voetbal boarding van 20 bij 10 meter, zodat jullie onbezorgd op iedere ondergrond kunnen spelen!

Bubble voetbal Down South

-          Naam: Bubble Voetbal
-          Duur: 2 uur
-          Aantal personen: minimaal 6
-          Locatie: een door ons gekozen locatie. Liever bij uw eigen vakantiehuis? Dit kan natuurlijk, mits er voldoende plaats is om de activiteit op te zetten.

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen