Culinair beleven

Ontdek de wijnkelders onder de Limburgse hoofdstad. Beleef een bijzondere proeverij van diverse wijnen en geniet van een heerlijk diner!

Lees meer...

De perfecte combinatie om culinair te genieten: een wijnproeverij en een heerlijk diner in het Bourgondische Maastricht! De wijnproeverij begint met een rondleiding in de wijnkelders, de vernieuwde bottelruimte en de unieke stadswijngaard. Na deze rondleiding volgt een proeverij van zes wijnen, inclusief een aperitief, water, brood en verschillende kaassoorten. Aansluitend op de wijnproeverij volgt een bijzonder sfeervol diner, geheel naar de wens van u en uw gezelschap.

-          Naam: Culinair beleven
-          Wijnproeverij inclusief vijf-sitting dinner of zeven gangen walking dinner
-          Duur: 4 uur
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Maastricht 

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen