Culinaire proeverij in Maastricht

Genieten van een wijnproeverij in de historische binnenstad van Maastricht?
Dat kan, Ontdek, Beleef en Geniet! Eventueel te combineren met een meeting of presentatie op locatie!

Dit bedrijfsuitje of vergaderlocatie zal iedereen kunnen waarderen! Samen met uw collega's genieten van een goed glas wijn . Dit komt nog beter tot zijn recht in de juiste entourage en met een goed gebalanceerde combinatie van spijs.

Het spreekt voor zich dat er een hoofdrol voor de wijn weggelegd is. Dit personeelsuitje is echter mogelijk op gevarieerde locaties.

Midden in het bourgondische centrum van Maastricht  Hier begint uw wijnproeverij met een sfeervolle rondleiding door de wijnkelders, stadswijngaard en de bottelarij.

Of gaat uw voorkeur uit naar een prachtig landhuis, hierbij staat de Italiaanse wijn centraal. Om dit bourgondische bedrijfsuitje compleet te maken worden er echte italiaanse delicatesse geserveerd.

Onze wijnproeverij zal met veel passie begeleid worden.  Wij garanderen u dan ook, dat dit bedrijfsuitje hoog zal scoren bij de rest.

-          Naam: Wijnproeverij Maastricht
-          Duur: 2 uur of afhankelijk van uw wensen
-          Aantal personen: minimaal 12

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen