Eendenrally

Ontdek het Limburgse Heuvellandschap in een bijzondere auto! Geniet van prachtige uitzichten, een heerlijk diner en de leukste spellen.

Geniet van het prachtige Limburgse landschap in een net zo mooie auto! Samen met een gediplomeerde en ervaren instructeur maakt u een tocht in een eend door het Heuvelland. Tijdens deze tocht komt u in aanraking met een aantal leuke opdrachten, spellen en zelfs een proeverij van Limburgse streekproducten. Dit alles maakt natuurlijk hongerig! Aansluitend op de eendenrally volgt een heerlijk diner, uiteraard aangepast aan uw persoonlijke wensen. Tijdens dit diner tellen wij de score van de door u uitgevoerde spellen op, en maken we het winnende rallyteam bekend.
 
-          Naam: Eendenrally
-          Duur: 6 uur (afhankelijk van uw wensen)
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Eys

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen