Elektrische autorally

Ervaar Zuid-Limburg op een unieke manier: vanuit een mooie moderne elektrische auto!

Lees meer...

Ervaar op een bijzondere manier het prachtige Heuvellandschap. Jullie gaan op pad door Limburg in een bijzondere auto! Een perfecte milieubewuste aanvulling op bijvoorbeeld uw maatschappelijk verantwoord evenement of zakelijke bijeenkomst. Geniet bovendien van de mogelijkheid om te stoppen bij bijzondere biologische ondernemingen en de lekkerste pure streekproducten te ontdekken.

Bovenstaand programma wordt ALTIJD aangepast aan uw persoonlijke wensen zodat ook u optimaal kunt Ontdekken,Beleven en Genieten tijdens uw Bedrijfsuitje, Personeelsuitje of Vrienden Weekend!

Inclusief:
- Het programma ‘Elektrische autorally
- Gediplomeerde en ervaren instructeurs

Geschikt als:
- Personeelsuitje
- Bedrijfsfeesten
- Teambuilding
- Bedrijfsuitjes

-          Naam: Elektrische autorally
-          Duur: 6 uur (afhankelijk van uw wensen)
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: afhankelijk van uw persoonlijke wensen

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen