Expeditie Robinson

Beleef het bekende televisieprogramma in het echt en ontdek de leukste activiteiten en proeven, en zelfs een echte eilandraad! Geniet bovendien na onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees meer...

Iedereen kent het bekende televisieprogramma Expeditie Robinson. Nu krijgt u de kans dit programma in het echt te beleven! Natuurlijk laten we u niet achter op een onbewoond eiland, maar we zorgen wel voor een onvergetelijk evenement waarbij u in teams een zestal activiteiten en proeven krijgt voorgeschoteld. Tussen de activiteiten door komen de teams bij elkaar voor de eilandraad, en wordt de sterkste speler bepaald.
Uiteraard is dit inclusief een hapje en een drankje. Afsluitend zijn er mogelijkheden tot diverse diners, en kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nagenieten.

-          Naam: Expeditie Robinson
-          Duur: 4 tot 5 uur
-          Aantal personen: minimaal 25
-          Locatie: Roermond

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen