Foodstyling

Laat van een paar ingrediënten een culinair kunstwerk maken!

Lees meer...

Of u nu op zoek bent naar ontwikkeling van recepturen, food glamour, foodstyling of moodstyling, wij maken van uw concept een prachtig culinair kunstwerk! Van eenvoudige gerechten of een heerlijke taart tot sprankelend fruit, alles wordt tot in detail perfect neergezet. In overleg stellen wij een unieke prijs voor u samen.

-          Naam: Foodstyling
-          Duur: afhankelijk van uw persoonlijke wensen
-          Aantal personen: minimaal 10
-          In uw vakantiehuis of een door ons gekozen locatie
           Binnen 20km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een minimum van 20 deelnemers en een extra prijs van €0,30 per kilometer.

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen