Gastronomisch arrangement

Een tot in de puntjes verzorgde avond met uw gezelschap in het culinaire middelpunt!

Lees meer...

Van het begin tot het einde van uw evenement leggen wij u heerlijk in de watten met deze gastronomische beleving van Down South Events! Onze beste koks zorgen met een legio aan mogelijkheden dat aan al uw wensen wordt voldaan. Denk hierbij aan werelds barbecues en outdoor catering, maar ook aan kookworkshops met pure Limburgse, Marokkaanse of Italiaanse ingrediënten. Zelfs ingrediënten als bier en whisky zijn ons niet te gek! Al uw favoriete smaken komen voorbij in dit geheel verzorgde evenement.

Ook voor bedrijven is deze activiteit ideaal. Uw werknemers beter laten samenwerken? Uw collega's leren kennen? Dat kan tijdens onze heerlijke, leerzame en amusante kookworkshops! Maar ook uitgebreid vergaderen behoort tot de mogelijkheden. Inclusief koffie, thee en water, iets lekkers en uiteraard gratis Wifi, elektra, een schrijfbord en een beamer.

U voelt u meteen al welkom met een heerlijke amuse en een glas prosecco. Geniet van een heerlijke (zelfgekookte) maaltijd en krijg de recepten mee naar huis!

-          Naam: Gastronomisch arrangement
-          Duur: afhankelijk van uw wensen
-          Aantal personen: minimaal 10

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen