Goochelaar

Ontdek magie met entertainment van een getalenteerde goochelaar en beleef een avond vol amusement! Geniet bovendien van heerlijk eten of misschien wel een magische workshop.

Een getalenteerde goochelaar zorgt voor een bijzondere avond vol amusement. Deze activiteit kan plaatsvinden in uw vakantiehuis of op een door u, of ons, gekozen locatie. Er zijn meerdere manieren waarop u een avond vol magie kunt beleven! Zo kunt u een workshop volgen, waarin de goochelaar u en uw gezelschap een aantal goocheltrucs leert, of kunt u tussen de gang van een heerlijk diner genieten van de trucs van een professionele goochelaar. Er zijn nog veel meer (uitbreidings)mogelijkheden, dus neem vooral contact met ons op voor meer informatie!

-          Naam: Goochelaar
-          Duur: 1 uur optioneel langer!
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: in uw vakantiehuis of een door ons gekozen locatie
           Binnen 20 km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een extra prijs van €0,30 per kilometer.  

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen