GPS-tocht

Beleef Limburg als een rasechte Bourgondiër en ontdek samen met collega's, familie of vrienden de mooiste stukjes van Limburg door onze veelzijdige GPS-tocht!

Lees meer...

De route van ieder team door de historische binnenstad van Maastricht wordt bepaald door een GPS-systeem. Tijdens de tocht beantwoorden jullie leuke maar moeilijke vragen. Voor ieder goed antwoord krijgen jullie een nieuw waypoint. Op elk waypoint staan verrassende vragen en opdrachten op jullie te wachten. Denk bijvoorbeeld aan het proeven van heerlijke wijnen en kazen! 

-          Naam: GPS-tocht
-          Duur: afhankelijk van uw persoonlijke wensen
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Maastricht

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen