Grotbiken

Op een mountainbike beleeft u het gigantische gangenstelsel onder het pittoreske Valkenburg. Ontdek de mooiste plekjes van de grot en geniet van deze bijzondere ondergrondse wereld!

Lees meer...

Op een speciaal voor de grotten aangepaste mountainbike rijdt u door het 70 kilometer lange gangenstelsel onder het pittoreske Valkenburg. U legt onder leiding van een ervaren gids 8 tot 10 kilometer af. Tijdens de tour wordt u rondgeleid langs de mooiste plekjes van de grot en worden een aantal dingen verteld over deze bijzondere ondergrondse wereld. De tocht is voor iedereen mogelijk, ongeacht de leeftijd of de conditie die iemand heeft. De tocht wordt aangepast aan het gezelschap dat deelneemt aan de tocht.

-          Naam: Grotbiken
-          Duur: 1,5 uur
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Valkenburg 

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen