Handboog schieten

Geniet samen met uw gezelschap van een middagje in de buitenlucht en ontdek een spannende sport: handboogschieten. Beleef de workshop onder professionele begeleiding en sluit af onder het genot van een stuk Limburgse vlaai en een kop koffie.

Lees meer...

Onder leiding van ervaren instructeurs krijgen jullie om de beurt de kans om een aantal pijlen te schieten. Wie is het beste en gaat met de winst naar huis? Na het handboogschieten krijgen jullie de mogelijkheid om na te praten en te genieten onder het genot van een stuk Limburgse vlaai en een kop koffie en/of thee.

-          Naam: Handboog schieten
-          Duur: 1,5 uur
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Mechelen, Gemmenich. 
           Liever bij uw eigen vakantiewoning?
           Dat kan! De extra kosten hiervan bedragen € 25,- op basis van maximaal 30km.
           Extra kilometers bedragen € 0,30 per kilometer.

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen