Highland Game op locatie

Beleef de traditionele Schotse Highland Games nu op uw eigen locatie! Geniet van en avontuurlijke middag met de leukste spellen en natuurlijk van de Schotse sfeer met vuurkorven en whisky.

Lees meer...

Tijdens de Highland Games maakt u kennis met verschillende traditionele Schotse spelen. Een aantal voorbeelden van deze Highland Games: boomstam slepen, touwtrekken, hoefijzer gooien, boomstam slalom en handboogschieten. Niet alleen sportiviteit en kracht, maar ook samenwerking zijn een aantal belangrijke termen, wilt u uw team naar de overwinning leiden! Uiteraard komt de Schotse sfeer nog meer tot zijn recht met vuurkorven en Schotse whisky.

-          Naam: Highland game op locatie
-          Duur: 2 uur 
-          Aantal personen: minimaal 20
-          Locatie: afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de ruimte bij uw vakantiewoning
           Binnen 20 km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een extra prijs van €0,30 per kilometer.  

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen