Italiaanse catering

Ontdek de lekkerste keuken van de wereld en geniet van de meest heerlijke Italiaanse gerechten! Geheel naar uw wens, zonder uw inspanning.

Lees meer...

Geniet volop van de grote diversiteit aan mogelijkheden!

Diner aan huis
Waan u in een chique restaurant, terwijl u in uw eigen vertrouwde omgeving bent! Vooraf aan de culinaire beleving wordt het menu, de tafelaankleding, keukeninrichting en tijden besproken. Alles wordt naar uw persoonlijke wensen ingevuld, zonder dat u er iets voor hoeft te doen. De professionele kok speelt op een natuurlijke en ontspannen manier in op uw wensen, zodat u uw volledige aandacht op uw gasten kunt richten.

Italiaans buffet op locatie
De heerlijke Italiaanse keuken heeft voor ieder wat wils: zowel voor liefhebbers van vlees en vis als voor vegetariërs. De gerechten zijn met zorg en passie uit verschillende delen van Italië geselecteerd en worden met verse ingrediënten uit eigen keuken bereid. U kunt geheel naar eigen wens uw buffet samenstellen. In overleg is alles mogelijk!

Voorbeeld buffet:

-          Lasagne
-          Tagliatelle met zalm (of vegetarische, gorgonzola, tomaten- of carbonara saus)
**
-          Insalata mista (gemengde salade)
-          Insalata caprese (tomaten mozarella salade)
**
-          Focaccia brood
-          Olijven
-          Gedroogde tomaten
-          Pesto
-          Tapenades
**
Dessert : Panna cotta, tiramisu of fruitsalade
**
Anti Pasta: variatie van Italiaanse kaas en/of vlees  

Pizza bakken op locatie
Bereid uw eigen pizza’s of laat ze voor u bereiden in een echte hout gestookte oven. Met een dunne bodem en verse Italiaanse ingrediënten zijn dit zeker de lekkerste traditionele pizza’s die u ooit hebt geproefd. Echt Italiaans! Bovendien ontstaat er door de heerlijke geur van versgebakken pizza’s direct een gezellige sfeer op uw evenement.

-          Naam: Italiaanse catering
-          Duur: afhankelijk van uw persoonlijke wensen
-          Aantal personen: minimaal 6
-          Locatie: in uw eigen vakantiewoning.
           Binnen 20 km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een extra prijs van €0,30 per kilometer.  

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen