Kookworkshop Senses by Angie

Geniet van een voor u op maat gemaakte kookworkshop, ontdek nieuwe gerechten en beleef een heerlijk diner met vrienden, familie of collega’s!

Lees meer...

Of u nu een ware keukenprins(es) bent, en op zoek naar nieuwe uitdagingen, of toch echt eens de basistechnieken van het koken wilt leren. Onze kookworkshop wordt aangepast aan uw niveau! Een individuele workshop of gezellig met vrienden, familie en collega’s op onze of een door u gekozen locatie! Al onze producten zijn puur en eerlijk uit ons eigen moestuin en van onze scharrelkippen, en dat proef je. Prijs inclusief dranken! Een greep uit ons aanbod:

-          Italiaans;
-          Tapas;
-          Oosters, waaronder heerlijke zelfgemaakte sushi;
-          High tea;
-          Kinderkooklessen;
-          Snel, gezond en lekker;
-          Maandmenu: seizoenproducten waarbij alle kooktechnieken aan bod komen. 

-          Naam: Kookworkshop Senses by Angie
-          Duur: afhankelijk van uw persoonlijke wensen
-          Aantal personen: minimaal 10
-          In uw vakantiehuis of een door ons gekozen locatie 
           Binnen 20km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een minimum van 20 deelnemers en een extra prijs van €0,30 per kilometer.

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen