Kookworkshop

Ontdek nieuwe technieken om uw gezelschap te laten genieten van een heerlijk diner onder leiding van een ervaren en professionele kok!

Lees meer...

Samen met u wordt door een ervaren kok een bijzonder heerlijk diner bereid. Verras uw gezelschap en leer nieuwe technieken tijdens deze leuke kookworkshop! De workshop kan zowel in uw vakantiehuis als op een van onze locaties plaatsvinden, en is uit te breiden met een wijnarrangement. Uiteraard wordt het diner geheel naar uw wens gemaakt.

-          Naam: Kookworkshop
-          Duur: 2,5 uur
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: in uw vakantiehuis of een door ons gekozen locatie
           Binnen 20 km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een extra prijs van €0,30 per kilometer.  

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen