Kruidenwandeling

Maak een kruidenwandeling in de Limburgse natuur en ontdek de verschillende helende kruiden die deze regio te bieden heeft. De ervaren gids leert u de meest interessante weetjes tijdens deze mooie en bijzondere wandeltocht.

Lees meer...

Om echt een indruk te krijgen van de diversiteit van de Limburgse flora, gaat u natuurlijk op weg met een ervaren gids. Tijdens een interactieve wandeling door de natuur van het zuiden van Nederland, leert jong en oud het uiterlijk, de geur en de smaak van bekende en minder bekende kruiden. Deze wandeling is uit te breiden met een kruidenworkshop, waarin u alles leert over de helende werking van veel verschillende kruiden. Vraag vooral om meer informatie om deze activiteit geheel naar uw wens samen te stellen.

-          Naam: Kruidenwandeling
-          Duur: 1,5 uur
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: afhankelijk van uw wensen, in overleg zelf vanaf uw eigen vakantiewoning!
          

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen