Lunch op locatie

In uw vakantiewoning blijven, maar toch ontdekken wat Limburg te bieden heeft? Beleef deze compleet verzorgde lunch in uw vakantiehuis of op een andere locatie en geniet van heerlijke broodjes, vlaai en dranken.

Lees meer...

Hebt u zin in een op maat gemaakt activiteit, maar wilt u ook van uw bijzondere vakantiewoning genieten? Kies dan voor een compleet verzorgde lunch in uw vakantiewoning! Deze lunch betreft gemengde broodjes met zalm, brie, ham kaas en gehakt, een stukje Limburgse vlaai, jus d’orange, appelsap, koffie en thee. Als u met meer dan tien personen deelneemt aan deze lunch, hanteren wij een korting voor kinderen. U betaalt dan per kind €9,95.

-          Naam: Lunch op locatie
-          Duur: 1,5 uur
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: in uw vakantiehuis of een door ons gekozen locatie
           Binnen 20 km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een extra prijs van €0,30 per kilometer.   

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen