Mergelcarving

Creëer uw eigen kunstwerk tijdens de unieke workshop Mergelcarving in de prachtige mergelgrotten van Valkenburg!

Lees meer...

Neem samen met vrienden, familie of collega’s deel aan de veelzijdige workshop Mergelcarving. Begin met een korte rondleiding door het prachtige gangenstelsel onder Valkenburg. De route leidt jullie langs bijzondere muurschilderingen naar het grot-atelier. Hier gaan jullie zelf aan de slag!

Onder begeleiding van professionele mergelbeeldhouders maken jullie kunstwerken van mergel, van een eenvoudig theelichtje tot een uniek 3D-sculptuur! Natuurlijk neem je je eigen kunstwerk mee naar huis! Deze workshop is zeer geschikt als teambuildingactiviteit, doordat jullie samen aan één project kunnen werken, maar ook als originele activiteit tijdens een groepsuitstapje.

-          Naam: Mergelcarving
-          Duur: 2 uur 
-          Aantal personen: minimaal 10
-          In uw vakantiehuis of een door ons gekozen locatie 
           Binnen 20km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een extra prijs van €0,30 per kilometer.

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen