Mergelgrottentocht

Beleef ook eens de ondergrondse Zuid-Limburgse wereld en ga op ontdekking in het indrukwekkende gangenstelsel van de mergelgroeve. Geniet van een interessante en avontuurlijke tocht!

Lees meer...

Ga op speurtocht in een indrukwekkende mergelgroeve in Zuid-Limburg! Dit evenement wordt geheel voor u op maat georganiseerd, waarbij rekening wordt gehouden met u en met uw gezelschap. Eerst krijgt u alle leuke weetjes over de grotten te horen, waarna u op pad wordt gestuurd door de mergelgrotten. Aan het einde van de mergelgrottentocht wordt u opgewacht bij het handboogschieten.

-          Naam: Mergelgrottentocht
-          Duur: 2 uur
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Geulhem, omgeving Maastricht-Valkenburg

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen