Mountainbike tocht

Ga tijdens de mountainbike tocht op ontdekking in het Heuvelland! Geniet van een op maat gemaakte sportieve of recreatieve tocht, waar iedereen aan deel kan nemen!

Lees meer...

Onder begeleiding van ervaren instructeurs maakt u een mountainbike tocht door het prachtige Heuvellandschap rond Valkenburg. Tijdens deze tocht kunt u genieten van de mooiste uitzichten over het Limburgse land. De mountainbike tocht wordt op maat gemaakt voor u en uw gezelschap, waarbij u kunt kiezen uit een recreatieve en een sportieve tocht.

-          Naam: Mountainbike tocht
-          Duur: 1,5 uur
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Valkenburg 
           Liever vanaf uw eigen vakantiewoning vertrekken?
           Dat kan! Vraag naar de voorwaarden!

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen