Nieuwsbrief

Min: €0 Max: €60

Lees meer over de leukste en interessantste nieuwtjes en evenementen bij Geuldal Events in onze nieuwsbrief!


Abseilen, klimmen en tokkelen

€59,95

Verleg uw grenzen tijdens een dag vol spanning en het abseilen, tokkelen en het klimbos. Geniet bovendien van extra mogelijkheden zoals een heerlijke barbecue of een kampvuur!

Arrow Shootout

€19,95

De perfecte teambuilding of groepsactiviteit!


ACTIE! RESERVEER NU. VAN 24,95 NAAR 19,95

Culinaire proeverij in Maastricht

€27,50

Genieten van een wijnproeverij in de historische binnenstad van Maastricht?
Dat kan, Ontdek, Beleef en Geniet! Eventueel te combineren met een meeting of presentatie op locatie!

Wijnproeverij Taste by Kirsten

€19,95

Combineer uw verblijf in het Bourgondische Zuid Limburg met een bijzondere wijnproeverij. Sommelier Kirsten van Taste by Kirsten, neemt u mee door de boeiende wereld van wijnen. In uw eigen vakantieverblijf ontdekt u wat voor u een mooie wijn is -en ...

Eyserhalte: Culinair genieten!

€0,00

Geniet van de heerlijkste Limburgse delicatessen en unieke lunches bij de Eyserhalte!

Nieuwe Samenwerking!

€0,00

De nieuwe en verbeterde samenwerking van Beaujean Vacances met Down South Events gaat officieel van start! Bekijk snel onze gezamenlijke website voor de leukste activiteiten in uw eigen vakantiewoning.

Nog op zoek naar een cadeau?

€0,00

Ben je nog op zoek naar iets om cadeau te doen deze winter? Vul een weckpot met cacoa, marshmallows en geef dit met een flesje amaretto of baileys cadeau voor de lekkerste hot chocolate!

Vergaderen en teamuitje? Fun en efficiëntie!

€59,95

Combineer een teamtraining met hilarische spellen tijdens een ongecompliceerde en gezellige middag. Leer jezelf en de anderen beter kennen en ga op zoek naar je beste kwaliteiten!

Werkkostenregeling (WKR)

€0,00

Leuker kunnen we het niet maken… maar we zullen het wel voor u proberen de verduidelijken. De Werkkostenregeling (WKR): wat houdt dit nou precies in? Wij helpen u graag met het samenstellen van een WKR proof evenement!

Krijg twee keer zoveel gedaan in de helft van je tijd?

€0,00

Tijd is schaars voor een ondernemer, en er is meer genoeg te doen. Hoe zorg je ervoor dat je tijd niet opgeslokt wordt door te veel afleiding, zodat...

Carnaval vieren in Limburg?!

€0,00

Beleef carnaval in het Zuiden! Reserveer snel een vakantiewoning samen met vrienden of familie, ontdek het unieke carnavalsfeest en combineer het met een heerlijke bier- of wijnproeverij op locatie!