Ontdek Maastricht

Beleef een spannende tocht door Maastricht en los het mysterie op, maar geniet ook van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft.

Lees meer...

Aan de hand van whatsapp berichten en aanwijzingen gaat u in Maastricht opzoek naar het moordwapen en vindt u misschien wel de moordenaar! Een gezellige activiteit waarbij samenwerken zorgt voor het oplossen van het raadsel. Tijdens het oplossen van de moord krijgt u de leukste plekjes van Maastricht te zien, waar u zo nooit zou komen!

-          Naam: Moordspel door Maastricht
-          Duur:
-          Aantal personen: minimaal 15
-          Locatie: Maastricht 

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen