Roofvogeldemonstratie

Ontdek bijzondere roofvogels en laat u verrassen tijdens deze unieke belevenis! Geniet bovendien van de mogelijkheid deze demonstratie bij uw vakantiewoning plaats te laten vinden.

Tijdens een leerzame demonstratie laten uilen, valken, de fret en de jachthond zien wat ze kunnen. Deze bijzonder leuke roofvogeldemonstratie kan natuurlijk niet mogelijk worden gemaakt zonder vrijwilligers uit het publiek! Na de demonstratie is gelegenheid om vragen te stellen en foto’s te maken. Naar uw wens wordt de roofvogeldemonstratie bij uw vakantiewoning of op een door ons gekozen locatie gehouden.

-          Naam: Roofvogeldemonstratie
-          Duur: 1,5 uur
-          Aantal personen: minimaal 15
-          Locatie: in uw vakantiehuis of een door ons gekozen locatie.
           We hanteren €0,30 vervoerskosten per kilometer

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen