Schapen drijven

Ontdek de prachtige Limburgse natuur, maar beleef ook een middag vol humor! Geniet van deze activiteit waarbij strijd, samenwerking én humor hand in hand gaan.

Lees meer...

Wilt u echt genieten in de Limburgse natuur tijdens een middag vol humor? Ga schapen drijven! Tijdens deze activiteit gaat u proberen de schapen in hun hok te krijgen. Dit is een stuk moeilijker dan het lijkt! De schaapsherder vertelt u alles over de schapen en het schapen drijven, waarna u het zelf mag uitproberen! Een activiteit waarbij strijd, samenwerking én humor hand in hand gaan. Als de schapen allemaal in hun hok staan, kunt u onder het genot van een kop koffie en een stuk vlaai nog even bijpraten over deze leuke activiteit.

-          Naam: Schapen drijven
-          Duur: 1,5 uur
-          Aantal personen: minimaal 15
-          Locatie: Slenaken en omgeving

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen