Scooterrally

Bezoek Limburg eens op een andere manier: vanaf een retro scooter! Met de wind in het haar door het Heuvelland rijden staat garant voor een geweldig uitje!

Lees meer...

Geniet niet alleen van het rijden op een echte retro scooter, maar ook van de ludieke activiteiten tijdens de tocht, zoals het handboogschieten, de breinbrekers, het hoefijzerwerpen en touwtrekken. De route? Die hangt af van de juiste antwoorden die u geeft tijdens een aantal leuke opdrachten! Beleef bijvoorbeeld de pittoreske dorpjes, of misschien wel de bourgondische binnenstad van Maastricht!

Een perfect teambuilding evenement voor u en uw collega's, maar ook een bijzondere activiteit voor vrienden en familie. Tijdens een tussenstop kunt u bovendien genieten van een gezellige Hightea en een ambachtelijk ijsje! En het winnende team? Dat mag natuurlijk een leuke prijs ontvangen!

-          Naam: Scooterrally
-          Duur: 3,5 uur
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: het Limburgse Heuvelland

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen