Over ons

Beaujean Vacances staat voor kwaliteit en eerlijk advies. Samen met u willen wij zorgen dat we een woning vinden die voldoet aan al uw wensen, zodat u enkel nog hoeft te genieten. Na het boeken gaat onze service echter verder, want ultiem genieten kunt u pas als ook de verdere invulling van uw verblijf volledig naar wens is. Beaujean Vacances heeft ervoor gekozen om voor de invulling van uw verblijf een vaste samenwerking aan te gaan met evenementenbureau Down South Events.

Down South Events verzorgt geheel op maat gemaakte evenementen. Of het nu gaat om één activiteit van 2 uur of een volledig verzorgde dag of zelfs een heel weekend. Alles is mogelijk en maatwerk vormt de sleutel tot het succes van Down South Events. Met persoonlijke betrokkenheid en gegarandeerde kwaliteit zorgt Down South Events voor een unieke beleving met net dat kleine beetje extra.

Waarom heeft Beaujean Vacances gekozen voor Down South Events?
-          Er wordt goed geluisterd naar uw specifieke wensen en er wordt gekeken naar de  samenstelling van uw groep.
-          Bij Down South werken enthousiaste, professionele en betrouwbare eventmanagers.
-          Down South maakt optimaal gebruik van onze prachtige regio en de regionale aanbieders.
-          Vol overgave en passie creëert Down South keer op keer een unieke beleving.

Wij behoren inmiddels tot de ervaringsdeskundige: samen met ons team van Beaujean Vacances hebben we reeds diverse teamuitjes en relatiedagen naar volle tevredenheid door Down South Events laten organiseren.

Alle activiteiten die Beaujean Vacances in samenwerking met Down South Events aanbiedt zijn zorgvuldig samen bekeken. Als gast van Beaujean Vacances heeft u bij een groot deel van deze activiteiten recht op een aantrekkelijke korting. Indien u het aanvraagformulier invult dan neemt een van de medewerkers van Down South binnen 48 uur contact met u op om samen een evenement op maat samen te stellen.

Ontdek, Beleef en Geniet!


 

 Referenties: