Sloepvaren

Tijdens een vaart in een van onze moderne sloepen ontdekt u historisch Maastricht en beleeft u, ongeacht het weer, een geweldige dag! Geniet bovendien van de uitbreidingsmogelijkheden, zoals een luxe lunch of een wijnproeverij.

Vanuit het historische centrum van Maastricht leert u al varend in een van onze moderne en luxe sloepen de prachtige Limburgse hoofdstad kennen. Het sloepvaren kunt u geheel naar eigen keuze aanpassen of uitbreiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een luxe lunch, een wijnproeverij of het sloepvaren in combinatie met een GPS-tocht.

-          Naam: Sloepvaren
-          Duur: 2 uur
-          Aantal personen: minimaal 6, 8 of 15 (afhankelijk van de sloepgrote)
-          Locatie: Maastricht 

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen