Stadswandeling Maastricht

Geniet van de Bourgondische hoofdstad van Limburg tijdens een bijzondere wandeling door Maastricht en ontdek de leukste plekjes die deze historische stad te bieden heeft onder begeleiding van een ervaren gids.

Lees meer...

Onze gids neemt u meer door het historische Maastricht. Tijdens deze compleet voor u op maat gemaakte stadswandeling, krijgt u de meest bijzondere en mooiste plekjes van de Bourgondische Limburgse hoofdstad te zien. De stadswandeling wordt geheel aangepast aan de wensen van u en uw gezelschap.

-          Naam: Stadswandeling Maastricht
-          Duur: 1,5 uur
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Maastricht 

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen