Survival en adventure

Ontdek hoeveel adrenaline u aankunt en beleef een sportieve middag in de buurt van Maastricht! Geniet van het touwbaanparcours, abseilen, de indianenbrug en de tokkelbaan onder leiding van ervaren instructeurs.

Lees meer...

Beleef een sportieve middag, en laat de adrenaline door uw lijf gieren! Nog geen twintig minuten van het Bourgondische Maastricht ligt een survival- en adventurepark, waar u een hele middag onder leiding van ervaren instructeurs geniet van het touwbaanparcours, abseilen, de indianenbrug en de tokkelbaan. Voor kinderen is een kleinere tokkelbaan aanwezig. Uiteraard kan het programma naar uw wensen aangepast en uitgebreid worden, met bijvoorbeeld een culinaire afsluiter!

-          Naam: Survival en adventure
-          Duur: half dagprogramma
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Maastricht 

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen