Tapasproeverij

Ontdek heerlijke tapas, beleef deze tapasproeverij in uw vakantiewoning of op een andere locatie en geniet van een fantastische avond in het gezelschap van vrienden, familie of collega’s!

Lees meer...

Een proeverij van de meest heerlijke tapas in uw eigen vakantiewoning of op een andere locatie! De tapas worden op de door uw gekozen locatie geleverd. We bieden lekkere gerechtjes aan, maar het menu van deze tapasproeverij kan aangepast worden aan uw persoonlijk wensen.

-          Naam: Tapasproeverij
-          Duur:
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: op een door ons gekozen locatie.
           Liever in uw eigen vakantiewoning?
           Dat kan! Binnen 25km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een extra prijs van €0,45 per kilometer.

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen