't Höfke

Min: €0 Max: €9000

Handboog schieten

€19,95

Geniet samen met uw gezelschap van een middagje in de buitenlucht en ontdek een spannende sport: handboogschieten. Beleef de workshop onder professionele begeleiding en sluit af onder het genot van een stuk Limburgse vlaai en een kop koffie.

Kookworkshop

€42,50

Ontdek nieuwe technieken om uw gezelschap te laten genieten van een heerlijk diner onder leiding van een ervaren en professionele kok!

Lunch op locatie

€17,50

In uw vakantiewoning blijven, maar toch ontdekken wat Limburg te bieden heeft? Beleef deze compleet verzorgde lunch in uw vakantiehuis of op een andere locatie en geniet van heerlijke broodjes, vlaai en dranken.

Mergelcarving

€29,95

Creëer uw eigen kunstwerk tijdens de unieke workshop Mergelcarving in de prachtige mergelgrotten van Valkenburg!

Sumo Worstelen

€27,50

Een ludieke activiteit voor vrienden, familie en collega’s! Wie gaat er met de winst vandoor?

Whiskyproeverij

€37,95

Ontdek de overeenkomsten en verschillen tussen verschillende soorten whisky’s, beleef de oorsprong ervan en geniet van een bijzondere smaaktest.

Zelfverdediging

€29,50

Ontdek de kunst van Krav Maga en beleef een unieke zelfverdedigingscursus onder leiding van twee hoog gecertificeerde instructeurs. Afsluitend kunt u nagenieten onder het genot van een kop koffie en een stuk Limburgse vlaai.

Roofvogel demonstratie

€49,95

Ontdek bijzondere roofvogels en laat u verrassen tijdens deze unieke belevenis! Geniet bovendien van de mogelijkheid deze demonstratie bij uw vakantiewoning plaats te laten vinden.

Foodstyling

€8.888,00

Laat van een paar ingrediënten een culinair kunstwerk maken!

Rodeo Stier

€29,95

Maak uw evenement compleet met een humoristische activiteit en geniet van een geweldige sfeer met de rodeostier!

Koe schilderen

€79,95

Laat uw fantasie de vrije loop en maak van een koe een prachtig kunstwerk!

Vergaderen en teamuitje? Fun en efficiëntie!

€59,95

Combineer een teamtraining met hilarische spellen tijdens een ongecompliceerde en gezellige middag. Leer jezelf en de anderen beter kennen en ga op zoek naar je beste kwaliteiten!

Pagina 2 van 2