Vergaderen en teamuitje? Fun en efficiëntie!

Combineer een teamtraining met hilarische spellen tijdens een ongecompliceerde en gezellige middag. Leer jezelf en de anderen beter kennen en ga op zoek naar je beste kwaliteiten!

Tijdens de workshop Social Adventure stap je ‘out of the box’ door de diverse spellen en trainingen en leer je jezelf en de anderen beter kennen. Deze manier van ervarend leren werkt vernieuwend en motiverend voor uw team. Zoek, bepaal en overschrijd je grenzen en maak gebruik van je krachten en oplossend vermogen. Deze workshop brengt niet alleen bij jezelf, maar ook bij je team positieve verandering teweeg.

Gedurende de training wordt door de trainers bekeken welke opdrachten het meest geschikt zijn voor het moment en het gezelschap. Iedereen, ongeacht gezondheid, gesteldheid en conditie kan hierdoor aan de training deelnemen. Een aantal voorbeelden van opdrachten zijn survivalactiviteiten, samenwerkingsopdrachten, ogenschijnlijke onoplosbare vraagstukken en korte ‘fun’-opdrachten. Uiteraard is de workshop uit te breiden met een heerlijk diner.

-          Naam: Social Adventure
-          Duur: afhankelijk van uw wensen
-          Aantal personen: minimaal 10
-          De hierboven genoemde prijs is inclusief koffie en vlaai
-          In uw vakantiehuis of een door ons gekozen locatie
           Binnen 25km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een minimum van 20 deelnemers en een extra                  prijs van €0,30 per kilometer.

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.

© 2014 Down South Events, Down South The Events Company B.V.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen