Vlaai bakworkshop

Genieten van het Limburgse land is natuurlijk niets zonder een echte vlaaibakworkshop! Beleef deze workshop in uw eigen vakantiewoning of in een oude watermolen en ontdek de kunsten van het vlaai bakken.

Lees meer...

Bij ontvangst krijgt u een kop koffie en een stukje Limburgse vlaai, waarna u onder leiding van onze bakker leert om zelf vlaai te maken. Deze vlaaibakworkshop kan plaatsvinden op onze locatie, een oude watermolen in het centrum van Maastricht, maar ook in uw eigen vakantiehuis! Als de vlaai in de oven staat, krijgt u eventueel een rondleiding door de watermolen, waarna u diverse soorten appelsap kunt proeven. Uiteraard gaat de vlaai met u mee naar huis!

-          Naam: Vlaaibakworkshop
-          Duur:
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Mechelen of Maastricht.
           Liever in uw eigen vakantiewoning?
           Dat kan! Binnen 25km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een extra prijs van €0,30 per kilometer.

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen