Whiskyproeverij

Ontdek de overeenkomsten en verschillen tussen verschillende soorten whisky’s, beleef de oorsprong ervan en geniet van een bijzondere smaaktest.

Lees meer...

Van onze whiskydeskundige krijgt u leerzame informatie over de oorsprong van whisky, het rijpingsproces en de overeenkomsten en verschillen tussen diverse soorten whisky. Hierop volgt een smaaktest en gaat u verschillende smaken combineren. Uiteraard kan het programma aangepast worden aan uw persoonlijke wensen en zijn er uitbreidingsmogelijkheden!

-          Naam: Whiskyproeverij
-          Duur:
-          Aantal personen: minimaal 10     
-          Locatie: Basserie Valkenburg.
           Liever in uw eigen vakantiewoning?
           Dat kan! Binnen 25km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een extra prijs van €0,19 per kilometer.

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen