Wijnproeverij Taste by Kirsten

Combineer uw verblijf in het Bourgondische Zuid Limburg met een bijzondere wijnproeverij. Sommelier Kirsten van Taste by Kirsten, neemt u mee door de boeiende wereld van wijnen. In uw eigen vakantieverblijf ontdekt u wat voor u een mooie wijn is -en ...

Lees meer...

Combineer uw verblijf in het Bourgondische Zuid Limburg met een bijzondere wijnproeverij. Sommelier Kirsten van Taste by Kirsten, neemt u mee door de boeiende wereld van wijnen. In uw eigen vakantieverblijf ontdekt u wat voor u een mooie wijn is -en waarbij u dit het beste kunt drinken. Op gepassioneerde wijze vertelt Kirsten u alles over wijn en over goede wijn/spijs combinaties.

De tastings worden in diverse thema's aangeboden en op diverse niveaus. Uiteraard kunt u de proeverij uitbreiden met heerlijke bites.

Haar liefde voor wijn en de culinaire keuken ontstond al op jonge leeftijd. Kirsten heeft deze liefde mogen bekronen met een vakdiploma Professioneel Gastronoom-Sommelier (SWEN 3), behaald aan de Academie voor Gastronomie te Hoog Soeren. Leuk om te vertellen is dat Kirsten momenteel ook docent is aan het Wijninstituut, alle kennis in (uw eigen vakantie-) huis!

Tip:
Culinaire Tasting!
* Acht Heerlijke Najaarswijnen
* Incl. Sprankelend Aperitief
* Culinaire Amuses & Brood

Reserveer snel deze unieke combinatie voor maar € 25,- p.p.!

Vraag vooral naar de verschillende mogelijkheden en laat u verrassen!

-          Naam: Taste by Kirsten, Professionele Sommelier
-          Duur: 2,5 uur
-          Aantal personen: minimaal 8
-          In uw vakantiehuis of een door ons gekozen locatie!

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen