Workshop Pyrografie

Ontdek de kunst van pyrografie en maak leukste cadeaus voor uzelf of een ander en tijdens de bijzondere workshop houtbewerking!

Lees meer...

Ga in uw eigen vakantiehuis of in hartje Maastricht aan de slag met verschillende stukken hout en maak de meest prachtige kunstwerken! Eerst krijgt u uitleg over de brander die u gebruikt tijdens de workshop. De brander lijkt op een soldeerbout, maar verschilt qua temperatuur en punten. Ook krijgen jullie kleine handigheidjes en leuke tips mee.

Dan gaan jullie zelf aan de slag! Maak de leukste sleutelhangers met een mooi woord of leuke tekening, interieurhangers, naamplaatjes, takken met spreuken, een inspiratiedoosje met stukjes drijfhout en nog veel meer! De workshop is inclusief materiaal, zoals drijfhout, houten schijven, takken, ijzeren sleutelringen, verschillende soorten touw en lint en houten doosjes, maar u kunt uiteraard ook zelf onbehandeld hout meenemen. De aanwezige voorbeelden en afbeeldingen zorgen ervoor dat neimand zonder inspiratie zit!

Mini-workshop branden

U kunt ook deelnemen aan een mini-workshop, waarin jullie kleine stukjes drijfhout omtoveren in mooie sleutelhangers. Inclusief drijfhout, sleutelringen, touw en lint.

-          Naam: Workshop Pyrografie
-          Duur: 1 tot 2 uur
-          Aantal personen: minimaal 8
-          Locatie: de winkel in Maastricht. Liever in uw eigen vakantiewoning?
           Dat kan! Binnen 25km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een extra prijs van €0,30 per                        kilometer.

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen