Zelfverdediging

Ontdek de kunst van Krav Maga en beleef een unieke zelfverdedigingscursus onder leiding van twee hoog gecertificeerde instructeurs. Afsluitend kunt u nagenieten onder het genot van een kop koffie en een stuk Limburgse vlaai.

Leer zelfverdediging onder leiding van Armanda en Servé, twee van de vijf hoogst gecertificeerde IKI Krav Maga-instructeurs ter wereld! Tijdens de cursus zelfverdediging leert u op een makkelijke manier omgaan met verschillende vormen van non-verbale en verbale agressie en geweld. U leert om uzelf en anderen te beschermen, het zelfvertrouwen te vergroten en om risico’s in te schatten, te verkleinen en te vermijden. Dit evenement wordt geheel op maat gemaakt, wat betekent dat de instructeurs altijd rekening houden met de mentale en fysieke conditie van de cursisten en de cursus zelfverdediging geheel wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen. Aansluitend aan de cursus praten jullie natuurlijk na onder het genot van een kop koffie en een lekker stuk Limburgse vlaai.

-          Naam: Zelfverdediging
-          Duur: 2 uur
-          Aantal personen: minimaal 10
-          Locatie: Voerendaal
           Liever in uw eigen vakantiewoning? Dat kan! Binnen 25km is inclusief, daarbuiten hanteren wij een              extra prijs van €0,30 per kilometer.

De aangegeven prijs is een indicatie per persoon. Gelieve de gewenste datum, tijd en eventuele bijzonderheden in te vullen. Binnen 48 uur neemt een van onze medewerkers contact met u op om een activiteit op maat samen te stellen. Heeft u vragen of opmerkingen betreffende deze activiteit? Neem telefonisch contact met ons op (0031(0)6-30 66 66 66) of vul het contactformulier in.


© 2015/2016 Down South Events, Down South The Events Company B.V.
Deze tekst is eigendom van Down South Events en Down South The Events Company B.V. Het gebruiken dan wel kopiëren van (delen van) van deze teksten is niet toegestaan en strafbaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen